Den kalla vädret under våren och den tidiga sommaren under maj-juni har gjort att försäljningen av sommarkläder har gått trögt fram tills nu. Ett resultat av detta är att sommar-reorna är extra bra i år. Redan nu är nätet fyllt av möjligheter att fynda sommarkläder med upp till 70-80% rabatt.

När nu den riktiga högsommaren äntligen har kommit, uppenbarar sig därför nu en perfekt kombination och en utmärkt möjlighet: ovanligt kraftigt rabatterade sommarkläder, samtidigt som det verkligen är en sommar värd namnet utanför dörren.

Det finns en uppsjö av nätbutiker med attraktiva sommar-reor just nu. Utforska gärna kategorierna på Disconta.se för aktuella erbjudanden inom till exempel kläder och skor.

Sommar-REA på nätet och högsommar där ute.
Sommar-REA på nätet och högsommar där ute.


Här följer några också exempel på sommar-reor värda att spana in, innan de tar slut: Sarenza ger just nu upp till 60% rabatt på skor och väskor i sin sommar-rea. Fram till nu på söndag den 6:e juli ger man dessutom 10% extra rabatt vid köp av minst 2 rea-varor om du använder den tillhörande rabattkoden från Sarenza. En annan skobutik med strålande rea-erbjudanden är Deichmann. Där får du just nu den billigaste rea-varan för halva priset, när du handlar minst 2 rea-varor.

Med det finns som sagt många andra butiker också med attraktiva rea-erbjudanden just nu. Zalando har just nu stor rea med upp till 50% rabatt. Nelly ger just nu upp till hela 80% rabatt i sin stora sommar-rea. Hos Boozt hittar du alltid märkeskläder till attraktiva priser och just nu har du dessutom chansen att fynda i Boozt sommar-rea.

Just nu är det alltså extra bra läge att fynda, att dessutom vädret nu dessutom passar ihop med sommarkläderna gör inte saken sämre!