Att det går att spara pengar på semesterresan, även när det är rusning till solresor, berättade vi om igår och presenterade aktuella rabattkoder ifrån Expedia, MrJet och Otel.com. Idag följer vi upp med att berätta om de senaste rabattkoderna från Hotels.com som ger upp till 12% rabatt på strandhotell.

Hotels.com är en av världens största och populäraste bokningssidor för hotell av förklarliga skäl. Med sitt Rewards-program, som ger dig 1 bonusnatt på hotell när du samlat 10 nätter, med sin bästa-prisgaranti och med sitt stora utbud av hundratusentals hotell över hela världen – är Hotels.com ett populärt alternativ för miljontals resenärer världen över.

Om du inte kände till Hotels.com sedan tidigare, så gör du det förmodligen nu efter TV-kampanjen som visats under våren 2015. En kul detalj: har du förresten lagt märke till att det är den folkkäre skådespelaren Johan Rheborg som gör speaker-rösten i reklamkampanjen?

En av de reklamsnuttar från Hotels.com som visats i TV under våren med Johan Rheborg som speaker.


Just nu, när man som mest behöver det, har Hotels.com några alldeles strålande rabattkoder, som ger dig upp till 12% ytterligare rabatt (att dra av ifrån redan förmånliga priser, där du redan sparar uppemot 40%) på strandhotell, eller vad sägs om följande:

- 12% rabatt vid bokning av 5 eller fler hotellnätter - 8% rabatt vid bokning av 3 hotellnätter - 5% rabatt vid bokning av 2 hotellnätter

Dessa rabattkoder är endast tillgängliga under begränsad tid nu i juni, så det gäller att smida medans järnet är varmt så att säga – särskilt om det svala vädret i norra Europa skulle bestå och ytterligare öka trycket på solresor.

Värt att notera är att rabatterna inte gäller skatter och avgifter och att en förutsättning är att du betalar hotellvistelsen i samband med bokningen. Som alltid när det gäller reserabatter rekommenderar vi också att du är noga med att kontrollera villkoren för kampanjen och att din rabatt har registrerats korrekt innan du slutför din bokning.