Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Yuhme säljer en miljövänlig och återanvändbar vattenflaska med ett högre syfte. Vattenflaskan från Yuhme är gjord av sockerrör, är CO2-negativ, och är fullt och helt giftfri att dricka ur. För varje vattenflaska Yuhme säljer så bidrar de med rent vatten till en person i Central Afrikanska Republiken. Yuhme vill uppmärksamma att det år 2050 kommer det finnas mer plast än fisk i världens vattendrag och att vattenflaskan är ett steg på vägen till en värld med mindre plast.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Yuhme rabattkoder och erbjudanden för februari 2020

Yuhme kategorier

Rabattkoder från liknande butiker

Logo Yuhme

Yuhme rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Yuhme i februari 2020

VATTEN FLASKA

Organisk, ekologisk, C02-negativ vattenflaska från Yuhme

Verifierad denna månad. Giltig tills vidare. Yuhme rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Yuhme rabattkoder och erbjudanden historik

Yuhme rabatthistorik Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Jul 2019 Okt 2019 Jan 2020 Erbjudande Organisk, ekologisk, C02-negativ vattenflaska från Yuhme - Från 279 kr! Organisk, ekologisk, C02-negativ vattenflaska från Yuhme - Från 299 kr Organisk, ekologisk, C02-negativ vattenflaska från Yuhme
Missa inte vår nästa Yuhme rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube