Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Taysta är Sveriges största dryckescentrum och vill ge människor ett rikare liv. Hos Taysta sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av upplevelser. Taysta organsiserar både skräddarsydda företagsevenemang samt arrangerande av spännande dryckesprovningar för privatpersoner. Taysta erbjuder även rådgivning till ett flertal restauranger med organisering av dryckesmenyer i kombination till mat och delikatesser.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Taysta rabattkoder och erbjudanden för augusti 2019

Taysta kategorier

Rabattkoder från liknande butiker

Logo Taysta

Taysta rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Taysta i augusti 2019

FRÅN 389 KR

Upplev kväll med dryckesprovning från 389 kr hos Taysta!

Missa inte upplev kväll med dryckesprovning från 389 kr hos Taysta. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar Taysta alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Finns i Stockholm, Gävle, Väserås, Uppsala och Örebro Verifierad i förrgår. Giltig tills vidare. Taysta rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Taysta rabattkoder och erbjudanden historik

Taysta rabatthistorik Jan 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Jul 2019 Erbjudande Upplev kväll med dryckesprovning från 369 kr hos Taysta! Upplev kväll med dryckesprovning från 475 kr hos Taysta!
Missa inte vår nästa Taysta rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube