Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Med drygt 1500 butiker och mer än 20 miljoner kunder är Specsavers den största privatägda optikkedjan i Europa. Specsavers hemlighet är synvård till ett tydligt lågt pris utan att tumma på kvaliteten. Alla Specsavers optiker är legitimerade av Socialstyrelsen. Specsavers kollektioner följer alltid trenderna och man erbjuder ett stort urval av bågar av plast, metall och titan i de senaste färgerna.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Specsavers rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019

Specsavers kategorier

Logo Specsavers

Specsavers rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Specsavers i oktober 2019

2 FÖR 1

2 par glasögon till priset av 1 hos Specsavers!

Just nu erbjuder Specsavers 2 par glasögon till priset av 1. Verifierad denna vecka. Giltig tills vidare. Specsavers rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Specsavers rabattkoder och erbjudanden historik

Specsavers rabatthistorik Jul 2017 Okt 2017 Jan 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Jul 2019 Okt 2019 Erbjudande 2 par glasögon till priset av 1 hos Specsavers!
Missa inte vår nästa Specsavers rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube