Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Planday är ett schemaläggningsprogram är som ersätter Excel och andra föråldrade lösningar för schemaläggning. Med Planday skapar du snabbt och enkelt scheman som tar hänsyn till semester, tillgänglighet, lönekostnader och mycket annat - allting online. Oavsett om du schemalägger för ett litet eller stort företag, så har Planday det du behöver för att hantera din schemaläggning, kommunicera med medarbetarna och få tydlig överblick.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Planday rabattkoder och erbjudanden för februari 2020

Planday kategorier

Rabattkoder från liknande butiker

Logo Planday

Planday rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Planday i februari 2020

40 KR

Planday för 40 kr per medarbetare och månad!

Individuell startavgift och 500 kr per månad i abonnemangsavgift tillkommer. Priserna avrundas uppåt till närmaste 5 användare. Verifierad denna månad. Giltig tills vidare. Planday rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Planday rabattkoder och erbjudanden historik

Planday rabatthistorik Feb 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Jul 2019 Okt 2019 Jan 2020 Erbjudande Planday för 40 kr per medarbetare och månad!
Missa inte vår nästa Planday rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube