Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

KVD är en oberoende marknadsplats som erbjuder trygghet för både köpare och säljare av begagnade bilar, båtar och fritidsfordon. Med KVD kan du som privatperson och företagare sälja begagnade bilar och fritidsfordon. KVD säljer varje år bilar och fritidsfordon till köpare över hela världen. När du säljer din bil genom KVD behöver du inte tvätta, fotografera eller annonsera din bil - det tar KVD hand om. Om en eventuell reklamation uppstår efter köpet behöver du inte tänka på den - den tar KVD hand om. Allt du behöver göra är att ange bilens registreringsnummer och miltal för att starta en kostnadsfri intresseanmälan. Anmälan är inte bindande.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 2 KVD rabattkoder och erbjudanden för november 2018

KVD kategorier

Logo KVD

KVD rabattkod

2 verifierade rabattkoder och erbjudanden från KVD i november 2018

SÄLJ DIN BIL

Sälj din bil med KVD - Gör en gratis intresseanmälan!

Kolla in sälj din bil med KVD , gör en gratis intresseanmälan. KVD ser till att du får rätt betalt för din bil. Allt du behöver göra är att registrera en intresseanmälan. Därefter tar KVD hand om hela försäljningen inklusive fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning och leverans till bilens nya ägare samt eventuella reklamationer. Och betalningen, den får du redan några dagar efter att auktionen av din bil avslutats. Verifierad denna månad. Giltig tills vidare. KVD rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
KÖP BIL

Sök bland mängder av bilar till salu genom KVD!

Verifierad denna månad. Giltig tills vidare. KVD rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

KVD rabattkoder och erbjudanden historik

KVD rabatthistorik Jul 2017 Okt 2017 Jan 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Erbjudande Sälj din bil med KVD - Gör en gratis intresseanmälan! Sök bland mängder av bilar till salu genom KVD!
Missa inte vår nästa KVD rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube