Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Avis är ett världsberömt hyrbilsföretag som grundades 1946 i Detroit och som idag har uthyrningsstationer över hela världen. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag fler än hundra stationer över hela landet. Du hittar Avis uthyrningsställen på flygplatser samt i såväl större städer och mindre orter.

Ett enkelt sätt att spara pengar på din hyrbil är att vara ute i god tid och boka hyrbilen i förväg över internet. Som tack för din framförhållning kan du få betydande rabatter - pengar som du istället kan använda till reskassan.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Avis rabattkoder och erbjudanden för juni 2019

Avis kategorier

Rabattkoder från liknande butiker

Logo Avis

Avis rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Avis i juni 2019

UPP TILL 20%

Upp till 20% rabatt vid tidig bokning hos Avis!

Verifierad i förrgår. Giltig tills vidare. Avis rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Avis rabattkoder och erbjudanden historik

Avis rabatthistorik Okt 2017 Jan 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Erbjudande Upp till 20% rabatt vid tidig bokning hos Avis!
Missa inte vår nästa Avis rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube