Vi använder oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse på sidan. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du vår policy för cookies.

Avis är ett världsberömt hyrbilsföretag som grundades 1946 i Detroit och som idag har uthyrningsstationer över hela världen. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag fler än hundra stationer över hela landet. Du hittar Avis uthyrningsställen på flygplatser samt i såväl större städer och mindre orter.

Ett enkelt sätt att spara pengar på din hyrbil är att vara ute i god tid och boka hyrbilen i förväg över internet. Som tack för din framförhållning kan du få betydande rabatter - pengar som du istället kan använda till reskassan.

Garanterat verifierade koder

Vi har verifierat alla 1 Avis rabattkoder och erbjudanden för februari 2020

Avis kategorier

Rabattkoder från liknande butiker

Logo Avis

Avis rabattkod

1 verifierade rabattkoder och erbjudanden från Avis i februari 2020

UPP TILL 20%

Upp till 20% rabatt vid tidig bokning hos Avis!

Verifierad igår. Giltig tills vidare. Avis rabattkod behövs ej.
Gå till erbjudande
Bra val! [storename] har öppnats i en annan browserflik. Gå med gratis i MittDisconta för att hålla reda på alla dina favoriterbjudanden. Klicka på erbjudandet igen om du föredrar att öppna [storename] i denna fliken.

Avis rabattkoder och erbjudanden historik

Avis rabatthistorik Okt 2017 Jan 2018 Apr 2018 Jul 2018 Okt 2018 Jan 2019 Apr 2019 Jul 2019 Okt 2019 Jan 2020 Erbjudande Upp till 20% rabatt vid tidig bokning hos Avis!
Missa inte vår nästa Avis rabattkod. Gå med i MittDisconta gratis!

Följ Disconta på sociala medier

Facebook Google+ Twitter Pinterest Instagram Youtube